Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Все по-важна тема и задача за вас ще бъде-  да се доказвате в колектива,  в който съществувате.

Причините за това мога да бъдат различни,  например-  вие трябва да изпъкнете, за да не позволите да бъдете изместени, за да се справите с повишена конкуренция и изисквания, за да излезете своеобразни победители, за да укрепите връзки, които могат да допринесат за благоденствието ви.

Информационният поток е много усилен, дава ви шанс чрез разяснителни разговори,  преговори-  да превъртите евентуални предизвикателства в полза, да наложите мнението си  или пък да получите вид подкрепа за целите си.

Общуването се превръща в проводник на възможности,  така че да превъртите всички предизвикателства в полза, да трансформирате връзките си в една по положителна посока или пък да се сдобиете с встласт,  буквално и в по-широк смисъл.

Все пак,  ако някой отношения са без перспективни, това ще бъде по-видно от обикновено.

Вашите партньорски или сърдечни отношения-  са през фаза на „проверка за здравина“,  ако тези отношения са перспективни,  тогава ще изчистите евентуални недоразумения,  ще откриете под един към друг.  Ако това е невъзможно,  тогава ще бъде по-видно от обикновено,  а вие ще установите,  че някой различия са непреодолими.

Вие преминавате  през това изпитание, след което подобни въпроси се разрешават или губят давност, смисъл и значение.

Вашето обществено положение, социален статус се влияе силно от важно за вас хора, партньори, лични или делови.

Звездите ви дават  възможност все още да въздействате и да насочвате,   анализирайте миналото,  за да направите оптимални правилен и позитивен за вас  избор.

Хора от миналото също може да напомня за себе си,  вие ще прецените как да реагирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *