Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Навлизате в  много важен период, който ще има широко отражение върху ключови приоритети, които засягат социален статус, обществено положение, сигурност  и върхови постижения, към които сте се стремили дълго.

През настоящата седмица вие може да подействате позитивно  на вашите доходи,  може да спечелите нещо важно за вас, също- да получите бонус, повишение, финансово поощрение…

Ако в миналото си действали в тази посока, сега усилията ви ще се увеличават с успех…

Препоръчително е да сте по-инициативни в това направление и може да постигнете резултати, които са дългосрочни.

Удачно време да преговаряте за интересите си или пък да потърсите и намерите нов източник  за облагодетелстване.

Към вас може да се възвърне шанс от миналото, в друг вариант- на факсвате с евентуални пропуски  и със съответните позитиви, които пряко влияят на кариерното ви развитие и професионална реализация.

Все още ежедневието ви е извън обичайния ритъм,  защото пътувате, понеже се налага да отговаряте на решение изисквания, може да сте ангажирани с образование или курсове, с нещо друго, което е лично, но достатъчно важно и любимо.

Приоритети, които се отнасят до дома и семейството-  имат съществено въздействие върху други и водещи за вас въпроси, които понякога могат да се отразяват на благоденствието, път на развитие.

Възможно е близките да влияят със своето мнение  или пък средата на съществуване влияе на вашите планове и обратно.

През тази седмица може да преодолеете  някакво предизвикателство, което се отнася до дома, семейството, недвижимо имущество или местоживеене, или пък някакви приоритети от тази сфера  губят своя смисъл и давност.

Насочвайте внимателно, защото това ще има широко отражение.

Партньорските отношения са идеалистични,  но клонят в крайности,  понякога липса на обективност,  внимавайте, защото липсата на реална картина може да има и негативен ефект върху собствените реакции и решения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *