Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Телец

Телец

Все по-важна тема за вас се превръщат  важни за вас отношения, приоритетно с любими хора- ваш партньор или пораснали деца.  В някои от случаите- това дори могат да бъдат и ваши приятели.

През настоящата седмица вие може да укрепите връзките си чрез разяснителни разговори,  като изчиствате евентуални недоразумения в миналото, планувате по-далечни перспективи на развитие. На практика вие действително сега- задавате по-дългосрочни тенденции,  които могат да бъдат напълно позитивни, трансформиращи, оставящи в миналото нещо деструктивно, ако е имало такова.

Все пак може да ви се налага да преодолявате някакво предизвикателство,  след това не разрешен въпрос ще остане в миналото или ще изгуби давност.  От вас ще се изисква мобилизация, а понякога и анализ на миналото, така че да не повтаряте някой негативни тенденции.

През цялата седмица може да ви се налага да се доказвате пред околните над обичайното  или разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Тестват се ваше позиции в обществото, в тази сфера се наместват пластове и нека това да е във ваша полза.

Все още ви занимават приоритети, които се отнасят до дома и семейството, евентуални битови и имотни казуси, местоживеене, хармония у дома. Звездите ви дават шанс да се справите с подобни приоритети,  но често и да преосмислите някой ваши реакции,  оценки,  за да получите по-добър резултат от преди. Остротата на някой въпроси в тази сфера- ще се изгуби през настоящия период,  но и ще остави трайна следа, така че трябва да насочвате внимателно и като не губите желанията си от поглед.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *