Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.09- 27.09.2020г. Зодия Водолей

Водолей

Навлизате в период, през която можете да разчупите границите на възможното пред вас. Това може да се случи чрез спонтанно възникващи възможности на пътя ви, от които да се възползвате.

Демонстрацията на висока квалификация, повишаването на знанията ви, привличането на ваша страна- на влиятелни или власт-имащи персони ще се оказва доста полезно и очертаващо по-далечни и по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Колкото по-високо се целите, толкова по-далеч можете да стигнете…

През цялата седмица информационният поток е доста усилен, не е изключено да водите разяснителни разговори, да ескалират спорове и нека в тях да се „роди истината“ или да се изчистят евентуални недоразумения. Доста факти можете да чуете, дори такива, на които не сте обръщали внимание до този момент…В друг случай- разисквате неразрешени теми от миналото, търсите варианти да се справите с тях, а това ще изисква компромис или пак така- вид преговори, а понякога- просто повече време, за да си дойде всичко на мястото и да се разплете сложен възел, за да можете да кажем в края на годината да оставите зад гърба си всичко недовлетворяващо и да прелистите нова страница, все едно се разделяте с тежести, възползвате се от нови възможности и т.н.

За сега- чутото и съответно- полученото знание ще ви ориентира в правилна посока.

Някой недоразумения все пак могат да бъдат по-сериозни и да изискват те да се решат в съда. В такъв случай през идния около месец вие ще предприемете важни стъпки, които ще разрешат юридически казуси и ще защитят интересите ви. Това ще е възможно, ако в миналото нямате натрупани дългове, иначе ще трябва да се разплатите с тях.

Не е изключено да възникнат идеи или необходимост от пътувания, въпрос на избор е как ще реагирате.

При всички случаи ще ви е полезно да излезете извън рамките на познатото, вие ще изберете как, така че да не пропуснете допълнителни шансове.

През цялата седмица се появяват хора, които ви подкрепят и въодушевяват.

Това е отличен период да скрепите партньорските си връзки или да срещнете любовта, ако сте сами…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *