Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.09- 27.09.2020г. Зодия Козирог

Козирог

Вие навлизате в един от най-важните за вас периоди през годината, когато дребни действия ще имат широко отражение върху кариерното ви развитие, социален статус, сигурност, репутация като минимум. Има голяма вероятност да превъртите всички предизвикателства в полза и да зилезете своеобразни победители в сложни ситуации, но това няма да се случи без борба, без вие да проявявате забележителна твърдост, инициативност, като демонстрирате вашите качества, придобит опит и авторитет.

При всички случаи ще сте важен или определящ фактор за цялото си обкръжение и сами ще се превръщате в генератор на тенденции и събития.

На този етап на мнозина ще им се налага да се борят за своето „място под Слънцето“, не е изключено да влизат в по-остри дебати и дори конфликти, но вероятността да превъртите споровете във ваша полза е повече от голяма…

Все пак е полезно да избягвате прекалено сериозно напрежение, което и ако се преминат определени граници може да изиграе обратна роля, да ви дестабилизира и т.н. Като минимум- чрез диалогичност ще си спестите известно напрежение.

Наместват се пластовете и в близкото ви обкръжение- дом, семейство и т.н. В оптимален вариант- може да се захванете с ремонти, които са полезни, справяте се с битови, имотни казуси. Ако тук възникнат недоразумения обаче с членове на семейството е добре да ги стопирате своевременно, защото те също ще имат широко отражение и със съответните последици..вероятно ще е добре да балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, ако това е невъзможно- някой от вас ще стигнат до по-сериозен разрив…

Евентуални инвестиции в дома ви, общи и обогатяващи цели- ще ви действат доста стабилизиращо, освежаващо, ще канализарт енергията в оптимално подходяща посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *