Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.09- 27.09.2020г. Зодия Риби

Риби

Чисто финансови въпроси стават все по-важна тема за вас. На този етап вие можете да въздействате позитивно на тези приоритети като съзнателно се стремите да получавате по-широка подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви- партньори, влиятелни личности, дори финансови институции.

През настоящия период може да произтече важно събитие, което да покаже на кого и в каква степен можете да разчитате.

Опитайте се на влизате в конфликти с лица, които могат да ви нанесат щети или пък се стремете да бъдете перфектни в документи, които определят материалното ви състояние.

Все пак не е изключено да ескалира конфликт на интереси, предимно там, където той има почва….

В такива ситуации трябва да бъдете доста внимателни, защото усложняването на някой връзки действително ще се превръща в повод за загуби- буквално и в по-широк смисъл.

В оптимален вариант- повишени разходи действително се проявяват, но те са полезни инвестиции във вас самите, в любими хора, в хоби, че и здраве.

Периодът е подчертано трансформиращ за вас, мнозина ще имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направите ще зависи от това- на кого можете да разчитате…

През цялата седмица се справяте отлично с текущи задачи, дори и на работното си място, буквално в ежедневието ще възникват щастливи обстоятелства, а това ще има своето позитивно отражение върху доходите ви. Разбирате се с колеги, а ако сте сами- можете да срещнете любовта на работното място.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *