Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 21.10-27.10.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите или това са лични приоритети, например- трябва да намалите темпото, да се огледате и да изберете бъдещата посока на развитие, вероятно не без причина, аз защото усещате, че едни възможности са на път да се изчерпят и ще бъдат заменени от други и по актуални, перспективни. Не е изключено и просто да имате нужда от повече почивка, да обърнете внимание и на физическото си здраве.

стрелец1Каквото и да е, моментът не е подходящ да форсирате събитията, а по-скоро да се движите според случващото се, за да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от някой предизвикателства, внезапни и непланирани ситуации, в които попадате.

През цялата седмица ескалират повишени разходи, които могат да ви дестабилизират финансово, в друг случай- ще трябва да се пазите от негативно въздействие на определени персони от близкото ви обкръжение, може да са влиятелни личности, от които зависи благосъстоянието ви и в такъв случай трябва да откриете начин да избегнете конфронтация и да превъртите това предизвикателство в позитив, като откриете подкрепа, стигнете до споразумение и т.н.

Въпреки повишените разходи или рискове от загуби, звездите на този етап ви дават шанс за компенсация- допълнителни източници за печалба, тайна или неочаквана подкрепа, алтернативи на развитие, особено ако ги търсите. Повечето от вас  преоценяват всичко ценно за тях и така е правилно, остават в близкото ви обкръжение само онези /хора, обстоятелства/, които  имат стойност действително и са издържали своеобразната проверка на времето…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>