седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г.

На 22-ри  ноември  Слънцето ще премине в Стрелец  и на страната  на „ огнената енергия“,  значи- жаждата за живот в един по-широк смисъл ще се пробуди,  ще се развалят  настроения свързани с повече ентусиазъм,  жажда за приключения в един по-широк смисъл.

 На 24 ноември  предстои новолуние,  което е в първите градуси  на  този зодиакален знак- Стрелец.  Асоциативно-  ние ще имаме идеи и желания  за промени,  които са „от корен“,  а те са способни да преобразят нашия живот и в една по-положителна посока. Всяко едно новолуние е съпътствано от шансове  за ново начало.  За да изберем посоката,  в която да канализираме тази мощна енергия,  повече от всякога ние ще сме склонни да очертаваме една по-цялостна и глобална картина,  ще  се стремим  да гледаме или да надникнем в по-далечното бъдеще,  за да изберем най-важната посока,  ще обмислим внимателно варианти в този процес.

Понеже Слънцето не получава  нито един мажорен аспект-  на този етап волята ни или ще е слаба,  за да реализираме желанията си  или пък те няма да бъдат подкрепени  чак толкова от външни фактори  и обстоятелства. Това не означава,  че нищо не трябва да правим,  а  само,  че някои резултати могат да се забавят,  ще изискват повече време,  за да се осъществят на практика… Също- ние съзнателно и целенасочено   трябва да се стремим  към осъществяване на цели,  които могат да изискват и по-дълъг период, за да се материализират…

В друг случай това обновяване ще се движи  в голяма степен и по инерция,  тоест-  ние ще трябва да се възползваме от спонтанни  възможности,  които застават на пътя ни, но можем да бъдем и предизвикани да се справим с недоразумения и неразрешени  казуси от миналото.

Ще успяват онези,  които си връщат  вид подкрепа от страна на важни за тях личности,  това могат да бъдат власт-имащи персони,  но може и да е колектива,  в който съществуваме,  могат да бъдат личности,  които са се доказали със своята лоялност,  които допринасят за нашата стабилност  и сега отново ни подават ръка.  Добирането до вид опека,  стремежът да получим по-широко одобрение-  ще е необходимост от една страна,  а от друга-  ще ни гарантира,  че така можем да се справим с всяко предизвикателство и да се измъкнем  от заплетени ситуации.

Ако сме позволили  да ни забъркат в интриги,  нещо нечестно,  не точно,  несигурно или подвеждащо,  ето че към настоящия момент  ние ще можем да се справим и по-горе описания начин-  като утвърдим  авторитета си в колектив,  но не даром, а чрез усилие,  чрез демонстрация на качества и постоянство,  придържане към норми и правила…

Някой ще попаднат под вид закрила или ще обединят усилия с онези,  с които имат общи интереси или визия за бъдещо развитие и така ще просперират,  ще се измъкнат от блатото на неяснота  или евентуално затъване.

Слънцето в Стрелец ще ни помага  да забелязваме повече шансовете,  растат позитивните оценки,  които по един естествен начин ще привличат и повече късмет.

Ще се стремим и прекарваме повече време навън,  също- да разширяваме хоризонтите си  като общуваме с хора извън близкото или традиционното обкръжение,  ако пътуваме…

Ние действително можем да излезем извън границите  на постижения до този момент и можем да ги надскочим  по гореописания начин, също-  като демонстрираме висока квалификация,  обогатяваме своите знания,  дори-  разчитаме на един по-философски начин на мислене,  който може да ни издигне над нещата.

В любовта-  ще споделяме твоите чувства,  трудно ще ги задържаме в себе си…

Ще демонстрираме ярките си  преживявания,   дори леко можем да ги преувеличаваме за повече цвят и по-интересно.

Така по един естествен начин могат да ескалират флиртове,  започване на бързи и любовни  взаимоотношения.

Евентуални пътувания  или едни по-нетрадиционни преживявания-  ще усилват чувствата,  могат да са повод да се оздравят съответни връзки  или пък да се срещне нова и пламенна любов…

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 21.11-27.11.2022г. Зодия Риби

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *