Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Дева

Дева

Все по-важна за вас тема ще се превръщат партньорските ви отношения и вие сега получавате шанс да ги оздравите, освежите, включително като обсъждате по-далечни перспективи на развитие, които ще скрепват връзката ви.

В друг случай- евентуални пътувания или смяна на средата ще ви действат пак така положително, стига това да е възможно и предвид настоящата обстановка.

Популярността ви расте, вие получавате все по-широка подкрепа и това може да се превърне в повод по-лесно да осъществите желанията си, да разчупите статуквото и да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако амбициите ви са такива и условията на труд го позволяват.

При всички случаи високата квалификация ще се цени и ще ви дърпа напред и нагоре, особено, ако преговаряте с влиятелни личности за интересите си, демонстрирате качества, опит и т.н.

Няма да ви липсва внимание, напротив- ще се радвате на повече добронамереност и вид одобрение и тази тенденция ще расте.

„Обратната страна на монетата“ е, че може да нарасне усещането, че повече трябва да се съобразявате с другите и на практика да е точно така, защото успехите и благоденствието ви ще зависят над обичайното от важни за вас хора.

Какво пък, възползвайте се от ситуацията, за да оздравите контакти, които са ви полезни или приятни, това  е оптимално подходящо време в това направление, а отражението може да е дълготрайно.

На 27 февруари предстои Пълнолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че ще ви засегне пряко, ще „освети“ отношенията ви…Насочвайте ги в посока, в която искате да се развиват в бъдеще и като минимум през идните около две седмици. Вие можете да разчитате на обективните си и рационални съждения, които ще разбиват всякакви грешки или илюзии там, където ги има.

В известен смисъл- ще играете ролята на „отрезвяващ коректив“ за околните.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *