Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица звездите ще ви дадат шанс да материализирате всички усилия, които сте полагали до този момент.

Ако досега за възниквали препятствия, които се отразяват на финансовото ви състояние, то през настоящия период те могат да бъдат преодолени чрез естествени развръзки или пък помощ, одобрение, което получавате от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, това могат да бъдат и покровители.

В друг случай- намирате тайни или обходни пътища към осъществяване на целите ви, вид печалби, не е изключено да се появят алтернативи, особено, ако ги търсите.

Добре взаимодействате със социално-значими структури, хора извън традиционното ви обкръжение.

Колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече ще нарастват шансовете да ги реализирате на практика.

В любовта- постепенно ще ви обземат по-романтични или носталгични настроения, в друг случай- ще погледнете на взаимоотношенията си от един друг ъгъл и това може да ви помогне да хармонизирате отношенията си, така и ще бъде в онези връзки, които са перспективни, останалите- ще преминат в процес „ревизия“.

На 27 февруари предстои Пълнолуние, което ще ви покаже кои от важите мечти са реалистични, могат да се материализират и да ви подействат обогатяващо- буквално и в един по-широк смисъл.

Пълнолунието ви подтиква да пренаредите приоритетите си и да се освободите от всичко излишно, вредно или токсично, така че да сте по-спокойни, резултатни, успешни, здрави…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *