седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г.

Слънцето вече транзитира в зодиакалния знак Риби, Риби е последният зодиакален знак и символизира приключването на един годишен цикъл.

Преди да настъпи обновление и импулс за голямо ново начало с пролетното равноденствие на 21 март, ние ще се намираме в период на развръзки, оформяне на окончателен резултат и важни събития, които кореспондират със създадени вече тенденции.

И така, акцентът през тази седмица ще бъде върху материални приоритети предимно…В личен аспект- постепенно могат да се отпушат възможности да подобрим финансовото си състояние или вид задръжки, които са съществували постепенно да се премахнат. Често това послание ще е съпътствано от промени, които трябва да приемем като начини за печалба и придобиване на онова, което желаем. В друг случай това могат да бъдат алтернативни пътища за облагодетелстване, които е трябвало да очертаем, те могат да станат по-видни или осъществими през тази седмица.

В краен случай- ескалират анализи- кое от миналото си заслужава да съхраним в живота си, можем да обогатим, доразвием и кое- трябва да остане окончателно зад гърба ни.

Риби винаги действа положително на интуицията ни, която не бива да пренебрегваме, напротив- това е подходящо време да усилим сетивата си като се вслушваме във вътрешния си глас, инстинкти и т.н. Можем да опитаме и да останем приятно изненадани…

В по-глобален план- можем да очакваме задействане на социално значими институции, управленски структури, като отражението пак така ще се тълкува за положително върху материалното ни състояние, но до колкото позволяват настоящите условия, все пак ще има вид подобрение, съответни мерки и т.н.

От 26 февруари Венера вече ще транзитира в Риби и през идните седмици в любовта ще проявяваме повече романтика, понякога тайни, но силни чувства ще обсебят съзнанието ни, перспективните мечти и извън празните фантазии ще се реализират на практика, тази перспектива ще расте през последните дни на февруари и в началото на март, а това в известен смисъл ще се превърне в повод да получим повече яснота във взаимоотношенията си и да ги разгледаме от един друг и по-задълбочен ъгъл.

На 27 февруари предстои Пълнолуние в Дева и както повечето от вас знаят, то често е повод за пълнота от знание, а сега- точно по тази линия, съответно- кои от мечтите ни са осъществими и кои плод на илюзия. Това е изключително „отрезвяващо“ Пълнолуние, но в повечето случаи полезно, стабилизиращо, бих казала-оздравяващо.

Хубаво е в дните на Пълнолунието да живеем така, както искаме да прекараме поне следващите около две седмици, да наблегнем на шансовете, да се освободим от нещо деструктивно там, където то съществува, да подредим по важност приоритетите си и да ги следваме…

astrom@abv.bg

Безплатен И Дзин оракул на бъдещето

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.21г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *