Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.03- 28.03.21г. Зодия Дева

Дева

Все по-важна тема за вас става финансовото ви състояние, като възможността да увеличите доходите си или да подействат е позитивно на тази тема, пряко ще се определя от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви или това дори могат да бъдат финансови, държавни институции.

Евентуални преговори в тази посока- могат да протекат успешно, тази тенденция ще се усилва и през идните седмици, така че действително вие може да подобрите вашето благосъстояние или да спечелите нещо значимо. Ако ви интересуват уреждане на наследствени дела, подялба на имущество,  тогава трябва да знаете, че навлизате в период, през който можете успешно да се справите с подобни приоритети.

Явно, че ще има  личности, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи, но ще има и такива, които ще противостоят на вашето развитие напред и нагоре, така че очевидно вие ще трябва много да внимавате кого допускате до себе си, полезно е да се пазите от нелоялна конкуренция.

Въпреки всичко, вие сте в отличен период да направите пробив в кариерното си развитие, ако имате конкретна цел, върху която да се концентрирате и влеете енергията си в нея, тогава може да постигнете резултати, на които ще разчитате дълго и през идните месеци, а може и години.

Демонстрацията на опит, натрупани знания, ще ви бъдат много полезни, ще ви помогнат да утвърдите авторитета си.  Партньорските отношения през тази седмица  могат да преминат през известни недоразумения, набележете евентуални слаби звена, за да ги отстраните, но разяснителни разговори на този етап едва ли ще доведат до нещо конструктивно, може би е най-добре просто да изчакате…

И част от тези въпроси да се разрешат от само себе си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *