Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04- 28.04.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Голяма част от събитията вече се движат по инерция, възможни са изненади, възникване на внезапни възможности, но и на препятствия, ако не сте обръщали достатъчно внимание на подробности до този момент или на хора, обстоятелства, които действат против интересите ви.

В оптимален случай тенденцията ще отключи нови, паралелни възможности пред вас, а вие ще сте изправени пред избор- с какво да продължите, какво да оставите зад гърба си, към какво да се преориентирате, ще имате достатъчно подсказки.

До каква степен вашите мечти могат да се сбъднат или се разминавате с очакванията си- пак е особено видно към настоящия момент. Това е важен период за репутацията и общественото ви положение, в зависимост от натрупани тенденции до този момент могат да изплуват като от нищото подкрепящи ви шансове или пък точно обратното- скрити процеси, които ще трябва да отстранявате от пътя си.

В близкото ви обкръжение има хора, които много силно ви подкрепят-това могат да бъдат приятели, колеги, те ви дават интересни идеи, предложения, от които да се възползвате.

При всички случаи, ако имате нужда от подкрепа, ще можете да я получавате, особено, ако я търсите.

През втората част на седмицата бъдете внимателни с финансови институции-банки, данъчни, застрахователни дружества. Не е подходящо да теглите кредити, да задлъжнявате…Може да си върнете нещо изгубено, но ако вие имате дългове, то те също ще напомнят за себе си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>