Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04- 28.04.2019г. Зодия Дева

Дева

Пред вас могат да се разкрият внезапни нови възможности за развитие- това може да е повишение, друг вид промяна, която ще разчупи границите на възможното пред вас.

Бързо или внезапно могат да се придвижват документи, включително и юридически казуси. Бъдете все пак внимателни при тяхното подписване, когато водите преговори, за да избегнете евентуални изненади.

Високо-поставени личности, хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- също могат да преобразят бъдещите ви планове, да ви надарят с допълнителни варианти за развитие.

Ако решите да пътувате, това ще бъде едно незабравимо преживяване, но не винаги точно такова ,каквото очаквате, в такъв случай планувайте на момента, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от непредвидени обстоятелства.

Можете да повишите доходите си следствие на морална или материална подкрепа, до която се добирате.

Повечето от вас ги владеят силни страсти, които са в основата на инициативност, която пали ентусиазма и инициативността, така че да получите онова, което най-силно желаете- любов или пари…

В партньорските отношения отново настъпва период на изясняване- ако имате различия относно бъдещи перспективи на развитие и по ключови въпроси, то те сега отново ще ескалират и ще изискват от вас да проведете конструктивни разговори, за да внесете яснота, изчистите евентуални различия или недоразумения, тайни или ерозивни процеси, които ви указват влияние. Разяснете ги, за да не ги завлачвате повече, моментът е удобен за това.

Приз втората част на периода може да ви обземе носталгия, може да си върнете любим човек или точно обратното, ако натрупаните до сега тенденции са задълбочавали различията…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *