Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04- 28.04.2019г. Зодия Рак

Рак

Социалната ви активност расте, хора от близкото ви обкръжение ви изненадват /приятели, колеги, дори виртуални познати/ и много често могат да се превръщат в повод- за внезапни нови и по-добри перспективи на развитие.

Използването на електронни носители на информация могат да се превръщат в проводник за създаване на нови връзки или укрепване на настоящи.

Положението ви в колектив започва да се променя или по различни поводи ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред другите. Това обаче ще е повод да изградите връзки, да постигнете успехи, които трайно ще се закодират в по-доброто ви обществено положение.

Въпреки всичко околните могат да се държат и непредвидимо, така че е хубаво да сте нащрек за всякакви провокации.

Приятни известия, предложения, срещи с хора, които са по-различни или имат оригинални идеи- могат да ви заредят с енергия и ентусиазъм, да допринесат за популярността ви, да оформят допълнителни шансове за развитие.

През тази седмица често може да се оказвате под „светлината на прожекторите“ мнозина ще успеят да направят пробив в кариерното си развитие или поне да подействат положително на имиджа си, с по-голяма лекота ще печелите одобрение и подкрепа, би следвало да се възползвате по оптимален начин от подкрепата на звездите.

През втората част от седмицата може да възобновите стара дружба, да си върнете любов, а ако това не ви интересува- тогава ще можете да разрешите отминали недоразумения, не намерили подходяща развръзка, но трупани дълго време  различия. Помислете как да се възползвате, това е като „втори опит“, който може да бъде с положителен резултат.

Една житейска програма е на път да се изчерпи /създадена преди около две години и половина/, ще имате достатъчно подзказки-коя е тя, в такъв случай помислете към какво ново да се ориентирате.

Пазете се от претовараване, обърнете внимание и на физическото си здраве.

Ако имате скрита конкуренция, обстоятелства извън контрола ви, то те също ще бъдат по-видни.

Хора стоящи далеч от вас или евентуални пътувания могат да обсебват вниманието ви, в такъв случай използвайте интуицията си, вглеждайте се в подробности, за да избегнете някой усложнения.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>