Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 22.04- 28.04.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Водеща тема са вашите партньорски отношения-лични или делови. През новата седмица те ви фокусират силно по различни поводи, моментът е подходящ да ги превъртите в една по-положителна за вас посока. Може да ви изненадват реакциите на важни за вас хора, да научавате тайни или подробности, които не сте забелязвали до сега.

Промените са първи сигнали за едно ново начало, което трябва да насочите в оптимално добра за вас страна, като усилите онова, което скрепва връзките ви, но и отговорите на предизвикателства, които могат да изискват и известни преобразувания.

В друг вариант около ваши близки се случват трансформации, които се отразяват и на вас самите. Подходящо е в такъв момент да си избирате общи и скрепващи цели, тенденциите, които зададете ще ви влияят дълго.

На работното ви място срещате достатъчно подкрепа, можете да разчитате на добър развой, особено, ако амбициите ви са по-големи, моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, да проявявате по-голяма инициативност, така можете да направите пробив в избраното направление.

Популярността ви расте със съответните позитиви…

Лек флирт на работното място може да прерасне в романтична връзка, ако това ви интересува.

Не са изключени допълнителни разходи, ако всичко е добре разчетено, значи- е за добро, например-помощ на любими хора, полезни инвестиции.

Все пак е полезно да внимавате при подписване на финансови документи, не е  благоприятно да задлъжнявате, теглите  кредити и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>