седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.04- 28.04.2019г.

Слънцето е в Телец и през тази седмица ще отключи важни събития, които касаят нашето финансово състояние, сигурност-на различни нива…Тенденцията може да е свързана с изненади, внезапни и бързи промени в този сектор, всички и в различна степен ще усетим малки или по-големи „земетресения“ в тази сфера от живота ни, вероятно и „първи сигнали“ за по-далечни перспективи, към които ще трябва да се приспособим, за да бъдем по-успешни или пък да вземем съответни мерки, за да не позволим вид дестабилизация, на онова, което имаме-общо.

435238В някой случаи пред нас ще се откриват внезапни нови шансове, в други случаи това са предизвикателства, които трябва да преодоляваме, а за да се справим максимално добре, трябва да сме по-отворени към „новото“ или пък да променим нещо по-осезаемо в подхода си, за да получим различен от настоящия подход.

Мнозина могат да изпитат нервно напрежение, да бъдат съпътствани от прозрения, осенени от креативни идеи, революционни настроения- буквално или в по-общ смисъл.

През първата част от периода желанието да се освободим от онова, което ни тежи ще направи реакциите ни непредвидими, можем да се представим в различна светлина, дали това ще има позитивен или обратен ефект, много ще зависи от това- дали добре сме преценили всички варианти на развитие, следствия, че и собствените си възможности.

През втората част на седмицата ни застига миналото под различни форми- това може да е разплата за стари наши действия, може да научаваме истини, да срещаме хора, които не сме виждали отдавна, но напомнят за себе си, може да си разясняваме обстоятелства от преди, да се връщаме към отминали вече въпроси и да вземаме определящи решения как и с какво да продължим.

Въпреки че Луната е намаляваща, всъщност ежедневието забързва своя ритъм, всеки един ще се бори повече от обикновено за интересите си и ще са щастливци онези, които откриват съмишленици, с които да обединят усилия.

Ще преобладават личните приоритети от типа на: „аз искам“, в повечето случаи ще изхождаме от това и не толкова от очакванията на околните. В известен смисъл това е подходящо време и под влияние на здравословен егоизъм човек да обърне внимание повече на личните си приоритети, да ги постигне, за да бъде щастлив. Ако се преминат определени граници и/или не са налице общи и обогатяващи цели /все пак Слънцето е в материалния Телец/- тогава може да ескалират недоразумения, дори разрив в определени взаимоотношения.

Онова, което всеки един отчита за най-ценно в живота си, ще се превръща в „горяща точка“, която ще пали ентусиазма, борбеността, дори възстановителни сили.

Информационният поток ще е много усилен, можем да изказваме или чуваме думи, които да се отразяват за дълго на чувствата ни към любими хора, да касаят парични потоци…

Бързи връзки или влюбвания от пръв поглед също не са изключени…

Марс е все още в Близнаци, сега ще ни подтиква да бъдем социално по-активни, но на ниво- комуникация, преговори, понякога- спекулации, в по-неприятна форма- използване на нечестни и подвеждащи методи за печалба. Явно, ще трябва да се пазим повече от обикновено от вид подвеждане, да се нащрек…

В друг вариант това положение на Марс ще ни прави по-разпилени в различни посоки, няма да е лесно да отхвърляме дела, които са рутинни и изискват концентрация, все нещо може да се обърква, освен, ако съзнателно не си наложим повече дисциплина и пак няма да е лесно…

В оптимален случай- заниманията ни са паралелни, в този процес и по един естествен начин ще избираме най-благоприятната за нас посока, предимно там, където има най-малко препятствия…

Трябва да имаме ясна посока на развитие, иначе в края на периода и през следващата седмица може да установим, че „сме тръгнали за някъде, а сме пристигнали съвсем другаде“. За да избегнем подобно негативно влияние следва да се осланяме на придобит опит, здрави морални устои, така че да не позволим да ни отклонят, измамят или самите ние да попаднем в капан от кроежи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>