Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г. Зодия Водолей

Водолей

Периодът е подходящ  да укрепите най-близките си отношения- в дома и семейството.  В друг случай- занимавате се с ремонти, недвижимо имущество,  местоживеене,  самите вие се превръщате в проводник на промени,  които ще сменят декорите около вас,  образно казано. Влияете на тенденциите над средното ниво и крайният резултат зависи от собствената ви воля.

Все пак някой от вас може да бъдат принудени  да сменят среда  поради външни обстоятелства,  а това да се отрази на всички нива от живота- в личен и делови аспект… Все пак  ще имате избор и мнозина ще имат усещането,  че са на прага на житейски кръстопът и на практика може да е точно така.

Някой от вас ще намалят темпото,  за да обърнат повече внимание на себе си,  защото имат нужда от почивка,  за да изберат посока,  за да открият своя път и предопределеност, ако все още не са, и да извършат своеобразен рестарт.

Не е изключено ваши близки да имат нужда повече от вашето внимание,  около тях да ескалират вид преобразувания,  които се отразяват и на вас…

Информационният поток е много усилен,  радвате се на добронамереност и разбиране от страна на околните, общуването и евентуални преговори  са повод за възможности.

Някой от вас ще си върнат шанс от миналото-  конкретна личност или договор,  вид договорка,  ако това ви интересува и желаете.

През втората част от седмицата ще ескалират важни и показателни събития за вашето финансово състояние.  Някой от вас ще открия дългосрочен и доста креативен начин за печалби,  но все пак е полезно да бъдете внимателни на кого и какво се доверявате,  да се пазите от евентуални измами.

Показанията не са еднозначни,  едни ще имат усещането,  че чисто материални блага се изливат в ръцете им като от нищото,  а други че „ изтичат между пръстите им“.  Приемете случващото се като своеобразен знак от висшите сили,  които ви възнаграждават или точно обратното,  за да ви принудят да си изградите оптимално правилна и печеливша стратегия в бъдеще. Ценете високо хора и обстоятелства,  които ви подкрепят.

Дните на Пълнолунието,  което е на 24 април в значима степен ще ви покаже- на кого и какво можете да разчитате… Дребни действия през това време има широко отражение,  възползвайте се и насочвайте..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *