Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г. Зодия Дева

Дева

Навлизате в период,  през който можете да надскочите успехите си,  да разчупите статуквото,  да разширите хоризонтите си на развитие.

Вероятно това ще изисква да се освободите от ангажименти,  които по-скоро ви пречат или ограничават.

Някои от вас може да решат да пътуват,  а понякога това  ще бъдат принудителни командировки,  за да защитите интересите си или да се измъкнете от сложни ситуации и да ги превъртите във ваша полза.

Не е изключено да се смени началството,  да се повишат изискванията и условията на труд. Всичко това изисква повишена адаптивност от ваша страна,  ако ви реагирате оптимално правилно,  тогава ще превъртите всички предизвикателства в полза.

Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава ще прекратите служебни контакти и договори,  за да си потърсите нещо друго и по-перспективно.

Все пак е препоръчително да се пазите от конфликти с влиятелни и власт имащи личности,  в рамките на допустимото и доколкото това е възможно в конкретни ситуации.

Какви промени предстоят на работното ви място в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на 24 април,  тогава дребни действия имат широко отражение,  възползвайте се по оптимален начин.

Някой от вас Може да се интересуват от разрешаване на  спорни или юридически казуси,  в такъв случай е полезно да бъдете добре подготвени и да се пазите от „ удари под кръста“,  образно казано.

В обкръжението на повечето от вас трябва да има енергична личност,  силен партньор,  личен или делови,  който да ви подкрепя при нужда,  на когото можете да разчитате или да делегирате отговорности. Ценете високо  тези своеобразни  покровители,  вероятно ще можете да разчитате на тях и занапред.

Постепенно ескалира промени,  които засягат вашето финансово състояние и тази тема е като скачени съдове  за онези,  които влияят на благосъстоянието ви,  съзнателно и целенасочено укрепвайте  тези контакти,  ще имате такава възможност,  дори и да си върнете пропуснат шанс от миналото.

Бъдете по-внимателни към здравето си,  не се претоварвайте,  вслушвайте се във  физически показатели  и усещания…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *