Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г. Зодия Козирог

Козирог

Звездите в значима степен ви  подкрепят,  надаряват ви с доза късмет,  така че дори и да съществуват някакви предизвикателства,  вие имате уникален шанс да ги преодолеете по начин,  от който всъщност ще извлечете полза.

Въпреки всичко и по различни поводи ще инсталира усещането и на практика ще е точно така,  че всяко нещо си има цена,  а вие ще прецените дали си заслужава да я платите.

Периодът изисква да обръщате повече внимание на любими хора- ваш партньор или пораснали деца,  ако имате такива. Вашите взаимоотношения се трансформират и сега е подходящо- да изчистите евентуални недоразумения или пък  да усилите позитиви,  това ще има широко отражение… Понякога може да ви се налага  да инвестирате в близките си- чисто финансови ресурси  или повече време и внимание.

Пазете се от недоразумения по материални приоритети,  които могат да повлияят силно  вашите връзки.

Все пак не е изключено да прекратите контакти,  за които разбирате,  че по-скоро ви нанасят  загуби и е добре да ги оставите зад гърба си и в миналото.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие ще се концентрирате върху собственото си развитие, не са изключени повишени разходи,  които са неизбежни и полезни като вложение във вашето бъдеще или пък бизнес,  ако имате такъв.

При всички случаи вид анализи от типа на: „ кой и какво допринасят за благоденствието ви или точно обратното“  ще ескалират,  вие ще прецените как да реагирате, в  каква посока да насочите тази мощна енергия,  за да спечелите,  а не обратното.

Социалната ви активност е доста висока,  водите важни, интересни и полезни разговори.

През втората част от периода може да се въвлечете в  словесни битки  или пък да узнаете тайни.  Комуникацията е повод   за промени,  които касаят връзки и договори,  вид договорки,  по-далечни перспективи на развитие.

Повечето от вас могат да разчитат на своето семейство  или пък вашия дом е вашата крепост…

Дните на Пълнолунието,  което е на 24 април  е  съпътствано  с пик от събития и новини,  коти ще ви помогнат  да надникнете в по-далечното бъдеще.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *