Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г. Зодия Риби

Риби

Вашата социална активност расте,  вероятно и не без причина,  а защото ви се налага да защитавате интересите си и да отстоявате мнението си,  може да сте предизвикани по външни и независещи от вас причини.

Комуникацията е повод за промени,  които касаят връзки и договори.  Вие може да надникнете в по-далечното бъдеще или пък да узнаете тайни,  ако някой действа зад гърба ви,  ще можете да разберете.

Полезно е да се пазите от конфликти,  които ще имат широко отражение.

Звездите ви показват в по-ярки краски с кого или какво можете да продължите напред.

Прекратявате договори и контакти,  които са изчерпани,  но в такъв случай няма за какво да съжалявате.  Новини, проведени разговори  в дните на пълнолунието,  което е на 24-ти  април ви дава голяма яснота,  помага ви да надникнете в по-далечното бъдеще,  да сглобите една цялостна картина,  а това винаги е полезно.

Периодът е подходящ да подействате добре на вашето финансово състояние и чрез собственото си и повишена инициативност.

Можете да се върнете шанс от миналото, пропуснати ползи, да наваксате с с изостанали дела,  ако има такива,  които ви действат обогатяващо.

Повечето от вас са на прага на едно голямо ново начало,  което ще преобрази доходите ви,  източниците за печалба и тази тенденция ще продължи да ескалира в различна степен през следващите около два месеца,  но мнозина вече усещат „ ветровете на промяната“.

Препоръчително е да споделяте идеи и желания,  да създавате и укрепвате контакти,  които ще се превърнат в мост към вашите успехи…

През втората част от периода на повърхността могат да излязат скрити процеси,  ако има такива.

Някой от вас ще сбъднат свое съкровено желание,  а други ще се разделят с илюзии,  посланията не са еднозначни, но „осветяващи“,  даващи нужно знание..

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *