Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

Все по-важна тема се превръщат вашите партньорски отношения,  ако те се нуждаят от промяна,  сега това ще бъде по-видно от обикновено.

На повърхността може да изплува онова, което укрепва отношението ви, но и друго, което ви разделя,  ако има такова.  Препоръчително е съзнателно и целенасочено  да акцентирате върху всичко положително и да го увеличите, доколкото това е възможно  и ако желаете да укрепите съответните партньорски връзки… Дребни действия ще имат широко отражение  с пик от показателни събития и новини,  разговори,  в дните на пълнолунието,  което е на 24 април. Чудесен признак ще бъде,  ако тогава всичко е наред между вас и любим човек,  ще можете да разчитате на същото и занапред.

Ако различията са твърде големи и непреодолими  или вие не желаете  да правите компромиси,  тогава  може да прекратите  съответните отношения…

Имайте предвид,  че сега се задават дългосрочни  тенденции,  които засягат точно партньорските отношения,  те от известно време се тестват за здравина,  изискват проява  на по-голяма адаптивност,  понякога- да си давате повече свобода… Вие ще прецените- какво искате и в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Ако това не е ваша тема,  тогава може да сте концентрирани върху други контакти, които касаят вашата сигурност и бъдещи перспективи на развитие,  те може да обхващат влиятелни и власт имащи личности…

Това е период,  през който можете да се огледате „ в очите на отсрещната страна“,  в образно казано,  това може да е тема или необходимост,  която ще се разгръща по-дълъг период от време,  понеже ще рефлектира и върху финансовото ви състояние,  ще определи вашият подход и стратегия.

В дома и семейството ви също ескалират вид реформи,  те се влияят над обичайното от вашата воля.

На работното място-  повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране,  може да притежавате и до за късмет.

Чудесен период да зададете едно ново начало,  което ви действа обогатяващо,  дава ви шанс да преминете на ново и по-високо ниво  или пък да си върнете нещо от миналото,  което касае високи и честолюбиви планове.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на работното място или лек флирт с колега да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *