седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г.

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Близнаци и най-голямата сила,  от която можем да се възползваме,  която може да се превърне в проводник на множество възможности,  това ще бъдат нашите комуникативни умения,  убедителност в изказа,  натрупани знания,  чрез които ще печелим симпатии и одобрение.

Съзнателно и целенасочено трябва да се стремим да създаваме и укрепваме връзки,   чрез които по-лесно ще постигаме своите цели.

Мнозина ще усеща това по един естествен начин или текущи ситуации ще налагат такъв дневен ред,  че действително социалната активност ще се усили в пъти,  така че да получим одобрение и подкрепа на идеите си и желанията си, за да не позволим да бъдем изместени, за да осъществим намеренията си.

Пластовете в колективи продължават да се разместват, това се случва на фона на повишена конкуренция и борба за власт, така че всеки трябва да си избере своята стратегия- към кого или какво ще се ориентира, за да е по-успешен, щастлив и т.н.  Към настоящия момент  расте инициативността, тя може да е от страна на предприемачи, по- амбициозни  личности,  които се стремят да осъществят свои честолюбиви планове,  да направят пробив в избрано направление.

Ще забележим, че е подобни лидери, управители на фирми, влиятелни и власт имащи личности- проявяват забележителна смелост,  рискуват, понякога влизат в битки, склонни са да платят своеобразна цена,  за да постигнат своето, буквално и в по-широк смисъл.

Мнозина, които имат собствен бизнес или  такива желания- да разработят такъв, мога да направят крупни инвестиции,  а усилията им да дадат съответни резултати.

Раздвижване и  вид просперитет  може да се очаква в сфери, които са свързани с търговия, медии, транспортен бизнес,  вид комуникации и посреднически дейности и т.н.

За да се включим от този изключително динамичен период е хубаво да имаме изграден предварителен план, стъпка след стъпка и в по-далечна перспектива.

При условие, че информационният поток действително е  доста интензивен,  съвсем спонтанно  ние можем да осъзнаем истини,  които ни „ приземяват“,  така може да погледнем на някои свои връзки и хора от близкото ни обкръжение  от един друг и по-реалистичен ъгъл, но това винаги има полезен и оздравяващ ефект.

Можем да чуем новини,  които ще ни помогнат да надникнем отвъд видимото и ако има хора или обстоятелства, които действат зад гърба ни, не са достатъчно коректни или надежни,  ще можем да идентифицираме това.

Така през тази седмица постепенно ще се усилва вероятността  нашите контакти да се тестват за здравина,  можем да преминем през своеобразна чистка, през която- ще прекратим връзки и договори, които са без перспективни, ще променим отношението си към някой,  а други  взаимоотношения можем да укрепим, защото са се доказали във времето.   Почти през цялата седмица и в по-ярки краски  ще разбираме- кой или какво допринася за благоденствието ни  или пък ни нанасяш щети.  Твърде вероятно е да не се налага да защитаваме своето  над обичайното…

Това ще се случва точно чрез преговори,  анализи,  известия,  безпристрастна оценка,  която ще ни ориентира,  а ние ще направим най-добър избор.

Повишени разходи през настоящия период са доста вероятни, ако амбициите ни не са чак толкова големи,  тогава те могат да бъдат за развлечения, удоволствие,  своеобразни инвестиции  в самите нас, чувството ни на щастие, в любими хора и т.н.

Седмицата е подходяща  да укрепим сърдечните си връзки с любими хора, да хармонизираме най-близката си среда, в дома и семейството, но не само,  ще имаме такъв шанс.

Ще обръщаме повече внимание на близките си, някои ще правят спонтанни подаръци, но и ще получават такива.

Мнозина ще намират начин да освежат и разнообразят  ежедневието  и чувствата, привързаността,  със съответните позитиви.

Започнати нови любовни отношения  сега- ще бъдат перспективни, доста емоционални,също-  вероятно ще носят и някаква изгода,  морална или материална подкрепа  от страна на привлечения партньор…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *