Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.07-28.07.2019г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица мнозина могат да получат силна и енергична подкрепа от страна на партньори /лични или делови/, които да допринесат за осъществяването на по-далечни и мащабни планове.

водолей1В друг вариант- укрепвате обществените си позиции като се справяте с повишена конкуренция, разширявате влиянието си над околните, заемете по-престижни позиции в колектив, особено, ако това е на дневен ред и се стремите към популярност в едни по-широк смисъл.

Няма да ви липсва внимание и подкрепа, въпреки че това може понякога да е за сметка на необходимостта и повече да се съобразявате с мнението и волята на важни за вас личности.

Какво пък- това може да е повод да делегирате и отговорности, освен права, така че да се разтоварите от иначе напрегнатото ежедневие.

През тази седмица все ще се намери някой, който да повдигне тонуса и настроението ви, дори да подейства позитивно на собствената ви инициативност.

Въпреки всичко приоритети, които се отнасят до всекидневни ангажименти все още ви натоварват повече от обикновено или пък- ви се налага да се справяте с недовършени дела от миналото, нека това да е повод да пренаредите задачите си за изпълнение, може би и да обърнете повече внимание на физическото си здраве.

Отново като вариант- може да се преразглеждат позициите ви на работното място, посоката отново ще се определя от външни фактори или конкретни личности, при евентуални недоразумения- сега ви се дава втора възможност да въздействате по един по-подходящ за вас начин и на тази сфера от вашия живот.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>