Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.08- 28.08.22г. Зодия Рак

Рак

Вашата социална активност перманентно ще расте и вероятно не без причина, а защото в обкръжението ви се появяват в хора,  които ви подтикват да реагирате точно така-  да обсъждате важни теми, да защитавате тезата си аргументирано, да преговаряте за интересите си…

В този процес  може да се въвличате в спорове, може да узнавате тайни  или ще разбирате- на кого и в каква степен можете да разчитате, кого трябва да оставите зад гърба си, защото нямам място в бъдещето ви развитие.

Ако има стари и неразрешени казуси, то те ще напомнят за себе си.

От една страна не бива да отстъпвате, за да не подменят мнението ви, от друга страна- ще успявате повече, ако залагате на диалогичността, така ще може да привлечете влиятелна опека, да изчистите евентуални недоразумения или да ги надскочите.

Информационният поток е много усилен, носи ви важно знание, от което винаги може да се възползвате  и чрез голяма яснота, която се получава. Друга важна тема е финансовото ви състояние…

Повечето от вас  имат възможност  да подобрят или повишат доходите си, но паралелно с това нарастват и разходите…

В друг вариант- налага ви се да платите някаква цена, инвестират и в себе си, в бъдещето си и т.н.  Някой от вас рязко могат да прекратят  контакти, които им нанасят щети.

На 27  август предстои новолуние,  което ще обнови и промени вашата среда на съществуване,  връзки и договори,  посоката много ще зависи от това-  какво вие искате,  но и какво се е натрупало в миналото.

Така някой ще оздравят контакти, други ще ги прекратят,  трети ще се преместят,  ще приключат с договори,  които са изчерпани,  за да отворят място на нещо ново и по-перспективно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *