Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 22.11-28.11.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Марс все още е във вашия зодиакален знак,  усилва инициативността ви  или ви подтиква да я канализирате  в една доста позитивна и конструктивна за вас  посока, която ще ви помогне  да срещнете по-широка подкрепа от страна на околните, вашите думи  ще имат чуваемост над средното ниво, ще срещат вид одобрение и т.н.


Всичко това може да се превърне в повод  да оздравите важни за вас връзки, може да сключите договори, които да са дългосрочни, може да привлечете на ваша страна по-широка подкрепа  или да хармонизирате  най-близката си среда на съществуване.

Получавате  добри новини, водите разговори, които ви носят удовлетворение, действат позитивно на чувството ви  за щастие, вяра в бъдещето развитие и т.н.

Препоръчително е  да се възползвате максимално от  тази  аспектация,  така че да изказвате желания, идеи и намерения, вероятността да ги одобрят е повече от голяма.

Постепенно се изчистват някакви недоразумения във вашия дом, сложи и заплетен казус, ако има такъв, който се отнася и до недвижимо имущество или местоживеене, тази тенденция ще се усилва в края на тази и началото на следващата седмица.

Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние, през тази седмица могат да ви върнат нещо, което са ви отнели неправомерно  или може да получите съответно възнаграждение за полагане до този момент усилия. Но ако вие дължите нещо, тогава натискът да се разплатите- ще се усили.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *