Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 22.11-28.11.21г. Зодия Телец

Телец

Вие навлизате в силно трансформиращ период, през който ще проявявате повишена адаптивност, за да защитите интересите си, за да извлечете ползи от сложни и предизвикателни ситуации.


Това, което ви помага към настоящия момент е-  подкрепа от страна на енергични личности, партньори, лични или делови.

Повечето от вас се радват на подобна опека  и могат да се възползват от нея, така че да  осъществят по-лесно всички свои  намерения. Вашето влияние продължава да се разширява  и тази тенденция ще се увеличава в края на тази и началото на следващата седмица.

Колкото сте социално по-активни,  толкова повече варианти ще се разкриват пред вас, ако търсите такива, то те  задължително  ще възникват и следствие на разширение на вашето влияние.

Водеща тема за вас  е финансовото ви състояние, но то е като скачени съдове  за вид подкрепа, висока социална активност.

Тенденцията е укрепване и стабилизация, ако не веднага, то в края на тази и началото на следващата седмица.

Ако някой нещо ви дължи, през тази седмица може и да ви го върне  спонтанно или следствие на целенасочени ваши усилия в тази посока.

Ако вие имате стари дългове обаче, то те също ще напомнят за себе си  и вероятно ще трябва да се разплатите.

В любовта   повечето от вас преминаха през силна метаморфоза  и сега е време  страстите да утихнат, отношенията да се стабилизират..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *