Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.01-29.01.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Все по-важна тема за вас могат да се превръщат чисто финансови приоритети.  Сега е подходящо време вие да преговаряте за интересите си, да постигнете успехи, които ще ви действат обогатяващо. Позитивни тенденции, които зададете  през тази или следващата седмица- ще ви действат обогатяващо и ще разширяват хоризонтите ви на развитие през   идните месеци, а може и години. Колкото сте по-инициативни и имате ясен план за действие, толкова по-далеч можете да стигнете.

Някой от вас могат да вземат кардинални решения, които да преобразят материалното им състояние, други- ще започна да наваксват с резултати и постижения, към които са се стремели дълго, включително през изминалата 2022 г.

Трети- ще мога да разчитат на своето семейство, което ще ги подкрепя на различни нива, не е изключено и самите вие да решите да инвестирате в близките си, в недвижимо имущество, защото откривате че там можете да откриете най-голямо богатство или спокойствие.

Каквото и да е, изградете си стратегия и действайте в предпочитан от вас вариант, който ще допринесе за комфорта ви на съществуване и то за дълго.

През втората част от седмицата- в обкръжението ви се появява личност, която силно ви с подкрепя и от която можете да се възползвате.

Ще се радвате на все повече добронамереност от страна на околните, а думите ви ще имат повече чуваемост.

Въпреки всичко- вие сте в период, през който се измъквате от сложни ситуации или недоразумения, коренчето на които е в миналото. Все още можете да въздействате, да изчиствате евентуални недоразумения, стига да не са преминати някой граници. В такъв случай пред вас ще се разкрият внезапни, но не случайни шансове, ще наберат скорост тенденции, които сте очертавали или задавали  преди и нека те да ви порадват.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *