Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.03- 29.03.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Социалната активност на повечето от вас е доста висока, защото новите условия  го налагат, трябва да се доказвате над обичайното пред другите, отстоявате извоювани позиции, преговаряте за интересите си.

Може да промените средата си на съществуване поради премествания, променени позиции в колектив, обновени изисквания, линия на поведение и т.н.

Появяват се хора, които ще ви подкрепят, стимулират, развиват. Важно и благоприятно обстоятелство е да създавате и укрепвате връзки, включително с хора, които са от вашето минало, по-възрастни и авторитетни фигури или такива, които са извън близкото ви обкръжение. Всичко горе-описано може да ви помогне да направите бавен, но положителен преход към разширение на перспективите ви на развитие.

В този процес може да ви се налага да проявявате повече усилия, така че да демонстрирате висока квалификация или да повишите знанията си, последното ще бъде полезно или неизбежно, за да продължите напред.

Вие сте в силно трансформиращ период, който указва влияние на финансовото ви състояние, сигурност- на различни нива от живота- кариера, партньорски отношения, имидж.

Можете да направите скок напред и нагоре в избраното от вас направление, да забогатеете, но това ще зависи в значима степен от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благополучието ви. Това също може да е отлично взаимодействие с финансови институции или пък уреждане на наследствени казуси.

Тайни, допълнителни или нерегламентирани източници за печалба също са вероятни, ако ги търсите, ще ги намерите.

Преоценявате всичко ценно за вас, включително в любовта, в душата ви се разгарят силни страсти, имате забележителна интуиция, възползвайте се за да получите онова, което искате..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *