Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.09-29.09.2019г. Зодия Везни

Везни

Вече три планети транзитират през вашия зодиакален знак- Венера, Слънцето и Меркурий. Това е много мощна опека от страна на звездите, вие можете да я почувствате чрез доза късмет, който притежавате, нарастване на самоувереността и самочувствието ви, но не през причина, а защото срещате все по-широка подкрепа от страна на важни за вас хора, може да се оказвате в център от внимание, да чувате интересни, полезни новини и предложения, които ако приемете ще се оказват повод за благоденствие, щастие, вид социална експанзия и популярност, до която можете да се доберете.

везни1При всички случаи това е много важен период, през който вие вече градите нов годишен цикъл, към настоящия момент се преоценяват връзки, договори, среда на съществуване, имате шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, да разчитате на влиятелни личности, които ви подават ръка, ако имате нужда.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими ще бъдат успехите ви.

Но не е изключено да има нещо, което тревожи душата ви. То може да се отнася до вашия дом, семейство…Това може да са въпроси, които се отнасят до местоживеенето ви, разрешаване на имотни казуси. На всичко горе описано можете да влияете, ако последвате сърцето си, движите се според случващото се и не вървите „срещу течението“ /това едва ли ще ви отведе някъде/, може би инвестирате в близки и любими хора, в дома си, не пренебрегвате чувствата си, не правите твърде големи компромиси…

Преговаряйте, пътувайте, общувайте с повече хора и ще превъртите всички предизвикателства в полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *