Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.09-29.09.2019г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица можете да подобрите условията си на съществуване чрез инвестиции в дома ви, като хармонизирате отношенията си в семейството, ако разрешите битови и имотни казуси, понякога отнасящи се до место-живеене и т.н.

дева1В друг вариант- намирате начин да сплотите обстановката у дома чрез обединяващи и по-дългосрочни цели, практични оценки и т.н.

Все пак не е изключено хора близки до сърцето ви да внасят смут в душата ви, това могат да бъдат партньори, но могат да бъдат и пораснали деца, ако имате такива. Причините могат да бъдат в необходимостта да изчистите дълго трупани недоразумения между вас или пък- налага се да ги подкрепяте- морално или пък- чисто финансово, да отделяте повече средства за тях по различни поводи. Не позволявайте обаче чисто материални теми да застават между вас и любими хора, залагайте на диалогичността и разбирането, те могат да превъртат всички предизвикателства в полза, да минимизират евентуални загуби…

Вие сте в хубав период за печалби- буквално или в по-общ смисъл, но има риск с едната ръка да получавате, а с другата да давате…Ако всичко е добре премислено, значи е наред. Например, това може да е полезна инвестиция в бизнес или любими хора. Но е полезно да се пазите от прибързани и крайни действия, емоционални реакции, които ще имат точно обратен ефект.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *