Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.09-29.09.2019г. Зодия Лъв

Лъв

През тази седмица мнозина ще проявят висока социална активност, ще се борят за интересите си, приоритетно на работното място, но не само. В този процес ще можете да разчитате на дар словото си и диалогичността си, думите ви ще имат по-висока чуваемост, ще има и хора, които активно ще ви подкрепят.

лъв1Ако има по-крайни разминавания относно бъдещото ви професионално развитие с влиятелни и власт имащи персони, то те ще се проявят сега и ще доведат до изясняване, снижаване на напрежението или пък, ако това е невъзможно- късане на договори, отношения и т.н. Все пак зависи и вие какво искате, до какви компромиси сте готови да стигнете, но можете да влияете на тенденциите…

В друг вариант- намирате начин да се разтоварите от ежедневието, а то излиза извън обичайния ритъм чрез пътувания, активна социална активност, интересни срещи, разговори, понякога запознанства, хубави новини и предложения, които да порадват сърцето ви…

През тази седмица ще ви влече силно да удовлетворите ваша прищявка, да се отдадете повече на хоби, развлечения, любими хора и в такъв случай това ще се превърне в повод за доста приятни преживявания.

Ако имате собствен бизнес, работата ви е творческа, тогава ще сте в подем, можете да извършите пробив избраното направление и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *