Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 23.09-29.09.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица популярността ви расте, няма да ви липсва внимание, подкрепа и одобрение. Хубаво е да се възползвате по оптимален начин от подкрепата на звездите, да сте социално по-активни и инициативни, за да заемете по-престижни позиции в колектив със съответните ползи.

стрелец1Всъщност повечето от вас ще действат точно по този начин- ще се стремят да се доказват повече пред другите и да демонстрират своите качества. Причините могат да бъдат в нови изисквания, нараснали амбиции или пък, защото осъзнавате, че финансовото ви състояние, благополучие-общо, по някакъв начин зависи подчертано от одобрението, до което можете да се доберете към настоящия момент.

Действате, вие сте под специалното покровителство на планетата на щастието-Юпитер, сега тя може да ви донесе нарастване на влиянието ви, привличане на благодетели, разширение на контакти, по-широки бъдещи перспективи на развитие следствие на предложения, контакти, нахлуване в живота ви на хора, които могат да се превърнат в мост към успехи или лично щастие.

Паралелно с това растат разходите ви. Това може да са полезни инвестиции във вас самите, планове и проекти, но все пак трябва да се пазите и от неблагоприятни въздействия от страна на определени персони, които ще предизвикат загуби. Вероятно определящо условие за благополучието ви е внимателно да избирате на кого се доверявате, за какво харчите, дали то е целесъобразно….

Ако имате натрупани дългове,  ще ескалира необходимост да се разплатите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *