Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 23.10-29.10.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

На 23 октомври Слънцето преминава във вашия зодиакален знак през тази година това събитие ще бъде съпътствано от някакви по-драматични събития, разкрития, преобразувания, понякога и изненади.

Все пак, ако има нещо скрито и дестабилизиращо ви в лицето на хора и обстоятелства, то ще изплува на повърхността по един внезапен и трудно контролируем начин.

При всички случаи- вие имате шанс да се освободите от нещо старо, което по-скоро ви напряга, не е по вкуса ви и да продължите напред, по-свободни-буквално и в преносен смисъл, да осъществите собствените си желания, да се приближите до ваша мисия, предопределеност, да получите своеобразна награда за положени вече усилия сега и до 08 ноември. На този етап все още можете много силно да влияете на тенденциите, важи правилото „прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, в значима степен това ще е част и от натрупани тенденции, причинно-следствена връзка, Съдба…

През последните дни на периода сте силен магнит за околните или за собственото си щастие, хубаво е да си пожелаете нещо, да действате в тази посока и току виж се сбъдне.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>