Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.10-29.10.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Все по-важна тема за вас ще се превръща- домът и семейството,  защото вашият просперитет, вид стабилност и на различни нива от живота зависи от пряко или са като скачени съдове за вашите близки.

 Вие ще можете да разчитате на семейството си,  когато вземате важни решения,  понякога и превратни,  а те се отразяват на социалния ви статус,  обществено положение и кариерно развитие.

В друг случай- приоритети,  въпроси,  взаимоотношения у дома се отразяват и на работата,  на високите ви и честолюбиви планове,  а това изисква от вас да балансирате внимателно между двете,  така че да не се получи, „ че едното е за сметка на другото“.

Полезно е да се пазите от напрежение,  може би дълбоко вътрешно неудовлетворение или желание за промяна,  което може да рефлектира върху разбирателството у дома и със съответните последици.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие може да се готвите за трансформации в живота си,  които се отразяват на всички нива и са „ от корен“.

Между вас ще има и такива, които ще се справят с битови, имотни казуси или такива, които касаят местоживеенето.

Между вас може да има и такива,  които просто се нуждаят от това да намалят темпото и преди да направят важен избор- по кой път да продължат напред…

Луната е нарастваща и клони към пълнолуние,  което е с лунно затъмнение  на 28 октомври… Както повечето от вас знаят по време на пълнолуние ескалират развръзки, важни събития с голямо значение и отражение,  а под въздействие на затъмнението- последиците са за следващите седмици, месеци,  може и години.

Трансформации през този период се оказват окончателни или вече нищо не е същото,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално  позитивна за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *