Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.01- 30.01.2022г. Зодия Везни

Везни

Все по-важна тема  са-  домът и семейството  като в този сектор  може да се появи възможност  да се подобри атмосферата у дома-  това може да се случи  като инвестирате в дома си,  разрешите имотни казуси,  спорни въпроси с членове на семейството.

Въпреки всичко в този сектор  все още могат да ескалират  някакви по-ярки емоционални събития,  които са като сложен възел,  който изисква повече време,  за да се разплете.

Той може да е свързан с  комфорт  на съществуване-  местоживеене, битови казуси и т.н., може да е свързан  и с членове на семейството.  Възползвайте се от случващото се,  което ще възобнови  някои неразрешени казуси от миналото,  така че сега да ги насочите в една по-позитивна посока, ще имате такава възможност, дори и това да изисква повече време,  да кажем до средата на февруари-  все ще можете да насочвате.

Друга важна тема  са сърдечните взаимоотношения,  които ще изискват  през следващите  около две седмици да ги стабилизирате.

Въпреки всичко сега- можете да разчитате на доза късмет,  ценете високо  внезапни шансове, които могат да застанат на пътя ви, както в личен, така и в професионален аспект…

Може да си върнете нещо изгубено, чисто финансово  или под формата на морална подкрепа.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *