Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.01- 30.01.2022г. Зодия Рак

Рак

Все още водеща тема за вас си остава- партньорските отношения, връзки с важни за вас хора.  През тази седмица  могат да се възобновят стари и неразрешени теми от миналото…

Те могат да касаят лично вашия партньор, но по един естествен начин  да се прехвърлят и върху вас самите като влияние.  В друг случай- това са  спорни въпроси между вас  и можете да се възползвате  от тяхното възобновяване, така че сега да ги разрешите окончателно, така че те да не ви влияе повече и в бъдеще.

Едва ли това ще се случи скоростно и с магическа пръчица, но може да е начало на един успешен и пречистващ ефект, който ще приключи към средата на  февруари, докогато в значима степен  ще се  изяснят  тези ваши отношения, съответно- можете да укрепите връзката си чрез онова, което ви сближава и като премахнете евентуални различия.

На този фон- вашият партньор  може да стане малко по-твърд, инициативен или такъв, че вие действително  трябва да се съобразявате повече с него. Но неговите действия и в повечето случаи, поне на този етап,  ще очертаят-  нови и по-добри перспективи на развитие…

Чудесен признак ще- да обедините усилия в една по-значима и далечна цел, мнозина ще направят точно така.

Мечтите ви- могат да станат ярки, ако пътувате, това ще ви носи удоволствие, шанс,  късмет…

Възможно е да обсъдите това и да го реализирате ако не веднага, то през следващата седмица.

Някой от вас, ще мога да си върнат стара любов, ако това ги интересува, други ще направят едно приятелство в нещо повече, трети-  ще се радват  на по-широка подкрепа  от околните, понякога дори изненадваща, но и силно въодушевяваща. Възможно е в живота ви да нахлуе енергична личност, която да ви действа по този стимулиращ начин..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *