Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 24.01- 30.01.2022г. Зодия Телец

Телец

Вашата покровителка Венера  почти е спряла своя ход във видимото си движение  и ще се обърне в директна  на 29-ти януари. 

Това влияние на Венера  ще ви концентрира силно  върху възможности, които можете или трябва да задържите,  които ще донесат своеобразен прогрес в живота ви..

Вие  продължавате да преоценявате  всичко ценно за вас, но изглежда, че ще вземете решение, ще действате по начин, който действително ще ви помогне  да стабилизирате, подобрите начина си на съществуване,  да надскочите  успехи, които сте постигнали до този момент.

В известен смисъл може да се каже, че можете да разчитате и на доза късмет.  Може да си върнете нещо изгубено, което е ценно за вас-от любов, до пари или минали перспективи на развитие и в чисто професионален аспект.

Ще почувствате това влияние  като шанс, който се оформя на хоризонта  и действа позитивно на настроението ви.  Подкрепата към вас ще расте, но паралелно с това и повишена конкуренция.  Всъщност, вие вече навлизате в много важен, ключов период, относно вашето кариерно развитие и обществено положение.

От вас ще се изисква  през тази и следващата седмица-  да преодолеете някакво предизвикателство, като балансирате  между това, което искате и онова, което е ново  и се очаква от вас като отговорност.

Вашият гъвкав и адаптивен подход-  ще бъде много полезен.

Това, което ще ви помага  и ще ви дърпа напред и нагоре- ще бъде демонстрацията на вашата собствена висока квалификация, знания  или компетентност, които можете да демонстрирате   и които няма да останат незабелязани .  Общуването с влиятелни  личности, също такива, които са далеч от вас- ще ви носят удовлетворение, ще са проводник на възможности, както и евентуални пътувания…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *