Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Навлизате в един от най-важните периоди, който има значение, отражение върху ключови за вас приоритети като кариерно развитие, социален статус-общо. На този фон вие може да зададете едно ново и по-позитивно за вас начало, но като се връщате към миналото, преразглеждате ваши стари решения, ако се налага- попълвате пропуски и т.н.

близнази1В друг случай- ваши минали желания или преговори, които сте провеждали, но могат да доведат до по-широка подкрепа, съответно- вид облагодетелстване, повишение пряко на доходите или пък- морално удовлетворение и позитивни трансформации- може да се случи пак така през настоящия период.

Вие ще имате шанс да превъртите предизвикателства в полза и това да има широко отражение, ще има хора, които да ви подкрепят, дори по-активно, но не всички ще са чак толкова доброжелателни.

Не е изключено да има и такива персони, които да ви подвеждат или направо да ви нанасят щети- буквално и в по-широк смисъл, а това в оптимален случай ще се превърне в повод да направите своеобразна чистка около себе си, да бъдете по-внимателни на кого се доверявате и т.н.

Може /в оптимален случай/- да имате повишени разходи, но те да са под формата на полезна инвестиция, която сте обмислили добре, но все пак не бива да поемате излишни рискове.

Периодът е по-подходящ да ликвидирате евентуални дългове, отколкото да създавате такива, имайте го предвид…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *