Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Водолей

Водолей

Водеща тема е материалното ви състояние, през тази седмица можете да подействате позитивно на онова, което имате-общо, като разчитате на подкрепа, понякога и по един неочакван начин, въпреки че случващото се по-скоро прилича на продължение и своеобразна награда за усилия, които сте полагали до този момент.

водолей1Някой от вас ще се доберат до тайна опека, включително и от хора, които са извън близкото им обкръжение, други- ще имат шанс да се доберат до паралелни източници за печалба, особено, ако действат в тази посока.

Подходящо е да се обединявате, да търсите вид съдружие и така ще подействате стабилизиращо на различни нива от живота ви.

В този процес социалната ви активност е доста висока, водите интересни, полезни разговори, които могат да порадват сърцето ви.

Думите ви имат чуваемост, ще срещате повече разбиране и подкрепа…

Въпреки всичко не всички ще са чак толкова доброжелателни, в усиления информационен поток може да се сблъскате с тайни процеси, които действат зад гърба ви и деструктивно.

Не са изключени новини или разяснителни разговори, които да внесат известен смут в душата ви, но знанието винаги е полезно, така че да можете да вземете съответни мерки.

В друг случай- самите вие променяте мнението си, начина по който водите диалози, а това може да се превърне в повод да превъртите всички предизвикателства в полза. Различен подход- различен резултат…

Мнозина ще оздравят едни връзки, други може и да ги прекратят, ако  нанасят повече щети, отколкото ползи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *