Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Дева

Дева

Все по-важна тема стават партньорските ви отношения- лични или делови.

дева1Вашата социална активност расте, причините за това могат да бъдат разяснителни разговори, които да скрепят чувства с близки до сърцето ви хора, да изчистите евентуални недоразумения, ако това се налага.

Може стари и неизяснени казуси отново да ескалират, но това ще бъде по-скоро под формата на втори опит, които ви дава шанс да скрепите връзки, които могат да сбъднат ваша съкровена мечта, да ви помогнат да разгърнете потенциала си, ако става въпрос за работа и особено, ако имате собствен бизнес, тогава- може да влезете в съдружие или популярността ви да нарасне със съответните позитиви.

Отново като вариант- важни за вас хора могат да имат повишена нужда от помощта ви, включително и чисто финансова, а вие ще си прецените дали си заслужава да им имате доверие и да им подадете ръка.

Ако имате собствен бизнес- пак така може да се наложи да инвестирате, но на този етап това ще е полезно или направо неизбежно.

Все пак повечето от вас притежават доза късмет, дори и да са нараснали някой разходи, вие можете да ги компенсирате и по-горе описания начин, тоест- търсите и откривате подкрепа, но внимателно избирате на кого се доверявате, отстранявате онези, които по-скоро ви нанасят щети.

И така, през тази седмица вие ще обновите отношенията си, част от тях ще станат по-здрави, ще се превърнат в мост към успехите ви, а други- ще отстраните, за да не позволите да точат ресурсите ви, чисто материални, но не само…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *