Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Козирог

Козирог

Социалната ви активност перманентно се увеличава, вие все по-активно ще преговаряте за интересите си, ще се стремите да налагате мнението и авторитета си, вероятно не без причина, а защото сега е моментът да създадете и укрепите връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви, за да не позволите да бъдете изместени или да бъде подменено мнението ви.

козирог1Имате значима възможност да се справите с това предизвикателство, вие сте доста инициативни и това не остава незабелязано, без съответните позитиви, защото се представяте като конструктивна, волева личност..

Всичко случващо се ще обнови средата ви на съществуване, позиции, които заемате, в значима степен крайният резултат и нов вектор на развитие зависи от вас самите, действайте енергично, упорито, така както само вие умеете и ще реализирате заплануваното, което ще се изрази в по-широка подкрепа, заздравяване на връзки и съответна подкрепа.

Все пак и в този процес мнозина ще се сблъскват с обстоятелства, които са извън контрола им или действат зад гърба им, не кореспондират с принципи и визия за бъдещо развитие. Може да се добирате до тайна информация, в оптимален вариант- това ще ви помогне да вземете мерки и да отстраните пречките.

В дома и семейството ви също могат да възникнат някой недоразумения или близки, любими хора да имат нужда от повече внимание и подкрепа. Опитайте се да туширате евентуално напрежение с прояви на повече диалогичност, в повечето случаи ще можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, така че смяна в подхода или някакъв компромис ще превърти всички предизвикателства в полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *