Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема за повечето от вас е материалното им благосъстояние, което в значима степен се определя от подкрепата, до която можете и трябва да се доберете. В този процес повечето от вас ще проявяват висока инициативност, която няма да остане без последици, напротив, ще бъде забелязана и оценена по достойнство, може да се превърне в повод за повишение на доходите или шанс да се справите с повишена конкуренция.

лъв1Въпреки всичко от вас се изисква да проявявате висока адаптивност, може да ви се струва, че трябва да направите избор или компромис и на практика да е точно така- сега е моментът да изберете вярната посока, все едно сте на прага на житейски кръстопът.

Верен ориентир ще ви бъде онова, в което сте най-добри, пали ентусиазма ви, понякога е повод спонтанно да се откриват пред вас шансове или пък- вие сте полагали усилия дълго време, а ето, че сега получавате информация, която ви дава знак, че сте на прав път и чрез предложения, вид одобрение, повишение, морално удовлетворение…

Ако има нещо, което не върви, вероятно няма да е удачно да „чукате на една и съща врата“ многократно, ако не се отваря, значи- дошло е време да потърсите друга.

През новата седмица могат да ескалират допълнителни изисквания- към квалификация, ритъм в ежедневието, необходимост да се уреждат документи или пък да пътувате…Въпрос на избор е как ще реагирате, дали ще приемете това предизвикателство или скоро ще решите да отворите нова страница, приоритетно в професионалната ви реализация, но може и да е друго, което пак така ще има финансово отражение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *