Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Рак

Рак

Вие сте в хубав период да разширите хоризонтите си на развитие, да раздвижите и надскочите границите на възможното. Това може да се случи като демонстрирате висока квалификация, преговаряте за интересите си с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение, уредите някакви документи, обсъдите по-далечни перспективи на развитие с важни за вас личности, проявите по-висока социална активност.

рак1В живота на мнозина има енергична личност /това може да е личен или делови партньор/, който ви стимулира да се развивате в определена посока и в повечето случаи въздействието е положително, подкрепящо, дори и в някой случаи да ви се струва, че отсрещната страна е твърде агресивна, напориста, прекалено много влиза в личното ви пространство.

Все пак и  на този етап за вас е добре да обединявате усилия, отколкото да се конфронтирате, да се възползвате от чуждата енергия и инициативност, включително на ваши конкуренти, отколкото да се конфронтирате с тях. Възможно е да настъпят разяснителни разговори, които ще ви дадат право на втори опит, така че да изчистите евентуални недоразумения, да постигнете консенсус, да обедините усилия, за да просперирате по-лесно..

Някой от вас може да вземат важни решения, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, успешно може да оформите документи, дори и да не ги подписвате, ако са нови, то поне- да проправите път към правилното им придвижване, в желана от вас посока. Ако това касае стари договори, документи или юридически казуси- тогава ще можете да ги придвижите в желана от вас посока и чрез посредник или постигане на съгласие…

През настоящия период амбициите ви се усилват в пъти, внимавайте така да не си създадете и недоброжелатели, ако обтегнете отношения с власт-имащи за вас персони или близки, с които гледате в различни посоки явно, тогава трудно ще се поправи напрежението, хубаво е да го избегнете, за да си спестите нежелани последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *