Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Скорпион

Скорпион

Може да се каже, че повечето от вас „плуват в свои води“, че имат повече механизми за въздействие върху текущи ситуации или пък притежават доза късмет, от който трябва да се възползвате.

скорпион1През настоящата седмица са твърде вероятни разяснителни разговори, които ще ви дадат право на втори опит или шанс да постигнете ваша сърдечна мечта, тя може да е свързана с любими хора, така че да скрепите връзките си, изчистите евентуални недоразумения.

Ако става въпрос за собствен бизнес или творчески проекти, тогава ще проведете много ползотворни преговори, ще сте социално доста активни и ще поставите едно ново начало, което всъщност ще е обвързано и с нещо старо като намерение, оформила се възможност, която сега се рестартира или надгражда.

Вие си служите с думите като с оръжие, може да влизате в словесни двубои и да печелите, умеете да налагате волята си.

Въпреки всичко на работното ви място или в ежедневието могат да ескалират недоразумения, които трябва да се опитате да разрешите с прояви  на повече диалогичност, гъвкавост в общуването, ако това се окаже невъзможно, тогава рязко ще скъсате някой отношения, в краен случай и договори…

Помислете какво искате, изградете си стратегия, думите ви имат подчертана чуваемост и много или всичко зависи от това, как ще се възползвате от тях…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *