Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 24.02- 01.03.2020г. Зодия Стрелец

Стрелец

Тази седмица можете да зададете едно своеобразно ново начало в средата ви на съществуване, приоритетно в дома ви, но не само.

стрелец1Водещ стремеж е да подобрите комфорта си на съществуване и в този процес можете да извършите някакви базисни преобразувания, които да ви помогнат да спечелите нещо важно за вас, да подействате позитивно на онова, което имате-общо. Повечето от вас ще могат да разчитат на семейството си като подкрепа- морална, материална, не е изключено да водите важни разговори и да обсъждате въпроси с близките си, които пак така засягат благоденствието, хармонията, бъдещи перспективи на развитие…

Моментът е подходящ да изчистите евентуални недоразумения у дома, да скрепите отношенията си, като изясните и минали, неразрешени теми…В друг вариант- справяте се с имуществени казуси като инвестирате в благоустройство на дома и т.н.

На този фон мнозина ще отделят и време за хоби, може да харчите повече за бизнес, за развлечения или пък за любими хора- партньори или деца, ако имате такива.

Ако всичко е добре премислено, значи е наред, но все пак трябва да внимавате за вид преувеличения в разходи, които ще дестабилизират бюджета ви.

Отново като вариант- по различни поводи може да придадете нова стойност на онези, които обичате и нека посоката е положителна.

Внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *