седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г.

Луната вече е нарастваща,  а Слънцето е в Телец,  така че всякакви инициативи,  които са свързани с нашето благополучие, чисто финансови приоритети, стабилност- приоритетно материална, но не само-  сега ще имат широк и дълготраен ефект.

 Задава се едно голямо ново начало,  което ще бъде напълно позитивно за повечето от нас.  Мнозина  ще намерят начин да подобрят или стабилизират доходите си, онова, което имат- общо,  като проявят повишена инициативност  в избрано от тях направление, можем да разчитаме на голяма изобретателност и нюх за печалба,  който се отключва по един естествен начин.

Можем да забележим,  че дори и една врата да е затворена,  стига да искаме и да търсим,  ще открием прозорец,  който е отворен и през който ще можем да преминем,  за да осъществим желанията и мечтите си.  Ще има и такива,  които просто ще бъдат увлечени в общ поток от събития,  които пак така могат да имат благотворен ефект. Например, управляващи или социално- значими структури-  ще вземат мерки,  решения,  които са позитивни,  имат добро отражение върху цени,  приходи, потребление…

Можем да очакваме стабилизация на пазара,  спад на цени на стоки и т.н. Тази тенденция ще продължи през целия месец  май и ще зададе тон до края на годината.

Препоръчително е да се възползваме от опеката на звездите,  да бъдем максимално инициативни,  за да постигнем успехи, за да зададем тенденции, на които ще можем да разчитаме през идните месеци,  а може и много по-дълго време.

Меркурий е ретрограден,  така че можем да преосмислим  свои идеи и изказвания, намерения,  но така ще можем да си върнем някакъв шанс от миналото  или пък- ще действаме различно, за да получим по-добър резултат от преди, ще можем да наваксаме с евентуални пропуски или пък ще шлифоваме  постижения.

Всичко това отново трябва да има положителен ефект  върху материалното ни състояние,  дори върху недвижимо имущество,  комфортна съществуване,  разбирателство с най-близката ни среда, в семейството или пък с хора,  които допринасят за по-доброто ни  обществено положение.  Ще забележим повече добронамереност,  разбиране и диалогичност,  така че периодът е добър за преговори,  разяснителни разговори.

Ако имаме общи интереси с определени личности,  тогава задължително ще укрепим съответните връзки,  лични или делови…

В любовта-  преобладават практичните оценки,  така че ще се заздравяват връзки,  за които съвсем съзнателно сме преценили,  че имат „ стойност“ в един по-широк смисъл. На този фон ескалират флиртове,  лесно започване на връзки,  но и бързо прекратяване,  без сериозен и твърде ангажиращ поглед… Така че отношенията могат да се разграничат  в две групи или крайности,  това може да се превърне в повод и за анализи,  равносметки и т.н.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.23г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *