седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 24.06-30.06.2019г.

Слънцето вече транзитира в зодиакалния знак Рак от този сектор може да ни помогне да въздействаме благотворно на най-близката си среда на съществуване символизирана от дом, семейство…Не е изключено да се концентрираме все по-силно върху приоритети, които са фундаментални и определят сигурността ни, ще браним своето, ще защитаваме „територията си“ повече от всякога…

47741Мнозина могат да се захванат с разрешаването на имотни казуси, повишение на комфорта у дома чрез инвестиции, ремонти, премествания или пък подобрение на атмосферата чрез изчистване на недоразумения и т.н.

При всички случаи предстои вид обновление, което засяга всичко горе-описано, то  може да се случи спонтанно като връхлитаща идея, намерение и шанс, но може и да е необходимост продиктувана от натрупани в миналото тенденции. На този етап получаваме първи сигнали за това какво предстои, на какво можем да разчитаме, за да е посоката позитивна, а през последните дни може да се оформят и спорни теми по тези въпроси и/или слаби звена, на които ще трябва да обърнем внимание.

На този фон можем да разходваме много средства, за да придобием онова, което желаем, мнозина ще се възползват от красноречието си, в по-неприятна форма- ще са склонни да си служат с преувеличения, манипулации и т.н.

Не е изключено обаче да е валидна и актуална повече от обикновено поговорката: „хитрата сврака-с двата крака“, така че при евентуална нечестност да се постига точно обратния ефект.

Периодът е рисков за материалното ни състояние, в оптимален вариант харчим повече за удоволствия, пътувания и т.н., но към настоящия момент трябва да сме по-внимателни при попълване на финансови документи, за да не се окаже, че сме измамени, убягнали са ни подробности и т.н.

В краен случай нещо ценно за нас може да се изгуби, да изтече между пръстите ни и не е задължително да е само материално.

В любовта ескалира желание за флиртове, лесно се започват и прекратяват връзки.

Седмицата може да предоставя вълнуващи емоции, цветни и запомнящи се преживявания, но започването на нови романтични отношения трудно ще бъдат продължителни и надеждни.

Ако има нещо нечестно между нас и настоящи партньори, то ще стане по-видно от обикновено.

На 28 юни Меркурий преминава в Лъв- начинът ни на мислене ще стане по-честолюбив, амбициите по-големи, в център ще бъде личното достойнство, престиж, щастие, всички понятия ще се насочат в тази посока. Все по-хубаво ще ни се отразяват вид развлечения…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>