Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.07-30.07.2023г. Зодия Риби

Риби

Вашето ежедневие е все по-натоварено, но ви дава шанс да се докажете на работното място, да извоювате успехи, които после ще прорастват дълго. Може да проведете разговори, да получите известия, предложения, които пак така касаят професионалната ви реализация…


Всичко това ще  се превръща в повод да си върнете шанс от миналото, ако сте пропуснали такъв, друг вариант- ще можете да наваксате с изостанали дела, ако има такива.

Струва си да бъдете по- инициативни в тази сфера от вашия живот, а звездите ще ви подкрепят, могат да ви помогнат да изчистите спорен казус, да се измъкнете от сложно ситуация или пък да намерите изход, ако се нуждаете от такъв, който пак така касае честолюбиви планове свързани с вашата реализация.

На този фон информационният поток се усилва и тази тенденция ще продължи и през следващата седмица. Вие може да проведете доста полезни или конструктивни разговори, може да привлечете на ваша страна влиятелна или власт- имаща опека, може да влезете в съдружие, ако това ви интересува.

В обкръжението ви може да има личност, която ви помага, стимулира, но и понякога дразни.

Може да се възползвате от нея, за да делегирате отговорности, за да си бъдете взаемно полезни, дори и това понякога да изисква повече компромиси от ваша страна.

Хубаво време да хармонизирате партньорските си отношения.

Ако сте сами, можете да привлечете партньор,  който е енергичен, завладяващ, страстен, интересен… Такава връзка обещава да бъде перспективна, в повечето случаи и ако я  започнете през тази или следващата седмица…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *