Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 24.07-30.07.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се намирате в период,  през който получавате шансове да разчупите статуквото, да постигнете по-добри резултати от преди, постепенно да намерите изход и решение за въпроси, които са се заплели в миналото или са останали без изход и решение.


Някой от вас ще получат  възможност да наваксат с евентуални пропуски от миналото,  ако е имало такива….

Хора от миналото също могат да напомнят за себе си…

Вашето внимание ще бъде все по-силно привлечено от личности, които са извън близкото или традиционното обкръжение, защото те са повод да разширите хоризонтите си на развитие, да се доберете до някакви варианти, особено, ако търсите такива.

Личности и стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл- привличат вниманието ви.

Не е изключено да решите да пътувате, ако това се случи, тогава може да изживеете силни и запомнящи се емоции…

Ако в миналото са останали спорни и юридически казуси, неразрешени въпроси с документи, тогава те сега пак ще се актуализират, можете да насочвате в една по-добра или предпочитана от вас посока.

На този фон- ставате все по организирани, пробивни, в чисто професионален аспект или когато вашите амбиции са големи, искате да се изкачите по йерархичната стълбичка или да направите пробив в кариерното развитие.

През тази и следващата седмица ще можете да извоювате успехи, на които после да разчитате през следващите седмици, месеци, а може и повече. Колкото са по-високи целите ви, толкова по значение мога да бъдат постиженията.

Все пак от вас ще се изисква инициативност, но тя ще бъде възнаградена… Справяте се добре и с дела, които са повече и колко задължение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *